Meet the Marvians

De Marvians zorgen ervoor dat je eenvoudig local store marketing uitingen kunt creëren, beheren en bestellen in je eigen branded portal. Dankzij dit Marvia brand management platform kunnen al meer dan 70.000 marketeers, franchisers en communicatie professionals eenvoudiger werken. Het gebruik van Marvia zorgt ervoor dat de huisstijlregels gemakkelijk toegepast en nageleefd worden wat ten goede komt aan de merkconsistentie en merkbeleving.​​​​ 


Waar we voor staan

Bij Marvia staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Iedereen in de organisatie moet in staat zijn om communicatie uitingen te maken die automatisch voldoen aan de eisen uit het huisstijlhandboek. Onze toolbox werkt intuïtief dankzij vooraf gecreëerde templates, maar biedt voldoende ruimte voor aanpassingen op lokaal niveau.

Marvians richten zich blijvend op kennisvergroting en -verbreding om altijd een innovatieve oplossing te bieden die voldoet aan jouw wensen en eisen. Focus op development zit in ons DNA. Hierdoor zijn we in staat om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten.


Werkwijze  

Bij Marvia werken wij volgens de Agile sprint methode met sprints van twee weken. Klanten worden nauw betrokken bij het bouwproces en kunnen, indien nodig, tussentijds bijsturen. We bouwen in kleine, overzichtelijke stappen. Uiteraard wordt iedere oplevering uitgebreid besproken met onze klanten, waarna verbeterpunten worden opgepakt in vervolgsprints. Hierdoor weten we bij oplevering dat we de best werkende oplossing hebben.


Team

Marvia is een open en toegankelijke organisatie, de Marvians hebben een no- nonsense karakter. Deze eigenschappen zorgen voor een benaderbaar team met unieke mensen: de Marvians!

Come and work with us!

Vacancies

View our modules

Modules

View our customer cases

Cases

Over Marvia
Over Marvia 2
Over Marvia 3
Over Marvia 4
Over Marvia 6
Over Marvia 5
Over Marvia 7